Velkommen til PendelenTikk, takk — tikk, takk.


Vipps så er det 2019; et nytt år, fylt med nye begynnelser. Noen begynner å trene, andre slutter å røyke. Noen ønsker å tilbringe mer tid på familien, andre å tilbringe mindre tid på mobilen. Noen har som mål å spise sunnere, andre å kunne unne seg litt mer av det gode.


Enkelte tar det derimot et skritt lenger og skifter både navn, ansikt og adresse — og blant dem er vi.


«EphemeraWeekly(.com)» blir i dag til «Pendelen(.no)»


Denne endringen har stått på agendaen lenge. Helt siden språket på nettsiden endret seg fra engelsk til norsk har vi ønsket oss et navn og en adresse som passer bedre til våre lesere; og nå har vi endelig fått begge deler.


Navnet Pendelen ble valgt av flere grunner. Det inneholder — akkurat som vårt gamle navn— et hint om flyktighet: til hvordan tekster, trender og tweets kommer og går i stadig økende hastighet; til hvordan tidens elv ser ut til å ha blitt til en bratt og kveilet vannsklie. I denne endeløse strømmen av grunne distraksjoner er vårt mål å kunne tilby en dyp digital lenestol for folk som ser etter noe mer næringsrikt enn Facebook-feeden sin, til de som har mer på hjertet enn hva de får plass til i en Twitter-melding — kort sagt: til alle der ute som brenner for den gode gamle fortellerkunsten.


For selv om du fortsatt trenger et tastatur for å finne oss, så er det alltid pennen som står i sentrum her hos Pendelen: den ekte skrivegleden — den som streber etter kvalitet, ikke klikk.


Så, enten du har ventet på en grunn til endelig å skrive ferdig din første novelle, eller du allerede har utgitt dusinvis fra før, oppfordrer vi deg nå til å sende oss det beste du har. Pendelens fremste mål er nemlig å gi forfattere og forfatterspirer en enkel måte å dele sin lidenskap med verden og på den måten både utvikle og bevise sine ferdigheter.


Så, hva venter du på? Finn frem skrivesakene. Pendelen venter.


Tikk, takk — tikk takk.